Pages

Saturday, April 23, 2011

#2 excuse me ?!

okayy , new post . but still about the same person and + her bff . seriously , memang aku fedup ngn mereka ! okay , kalau korang ade kat tmpt aku , mesti korang rase nak lanyak dia dengan lori treler ! huh ! ada ke patut , pagi tadi ada PJ then kami pergi la padang. ade sesetengah group pergi main badminton , and sesetengah lagi pergi dduk kat tepi2 padang ( group aku ) XD . and then , yg 'dia' neh pergi la kat group budak2 yg main bdminton . then , dia nak main bdminton tapi tknak ambil raquet kat stor sukan . budak neh cakaplah , kalau nak main bdminton pergi ambil raquet . ade ke patut bole cakap ''tak nak, malas'' ? haish . ape punya budak tuh ! tapi dalam pada masa yang sama dia nak main . ehh , nak aje aku cakap SHIT !


dia nak main bdminton dgn fasha ( bukan nama sebenar ) , but time tuh , fasha tengah main badminton dgn hani ( bukan nama sebenar ) . dia dengan slumber nye minta bdminton kat hani . hani pun marah le . tibe2 jea nak minta en ? kalau kau pun mesti rasa macam nak cepuk jea kan kan ? haa . so , yang fasha ni decide nak main bdminton ngn hani . ape lagi , 'dia' pun marah la . dia cakap kat fasha and hani : '' taknak kawan korang ! nak larilah '' . yang lawaknye , takda sapa pun pedulikan dia time tuh . semua buat muka dont know jea. HAHA XD . serve you right babe ! and next , dia pun mmbawa diri pergi duduk tepi dewan sorang diri . merajuk lah konon ! kau ingat aku kesah ? huh ! .


you f***ing damn much ! aku mmg bengang ngn kau ! satu kelas bengang ngn kau tau ?! aku act , tak suke mencarut-carut neh , but you make me feel explode ! like *BOOMMM ! . please dont make me anxious . i'm sick with your attitude okay ? like the ex-principal said : a person make mistake , but a BLOODYFOOL person repeat the same mistake again and again .
------------------------------------------------------------------------------------------

i've been notice that , dia kutuk aku kat bff dia . dia cakap aku gedik , berlagak , bajed bagus . nahh ! so what ? kutuk lah lagi , kutuk kutuk . aku terima seadanya . so , kalau aku gedik aku ubah diri aku jadi sopan , kalau aku berlagak aku akan jadi humble lepas ney . okayy ? satisfied now ? :) . so , aku sarankan korang jumpalah pakar psikiatri :D . hehe . btw , aku nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab tolong kutuk aku . ;)

p/s: i'm tired with your drama backstabbers ! get lost from my life ! if you hate me once , i'll hate you more than you hate me ! enough pretend to be nice infront of me . i already know your bad attitude ! so , dont let me do something worst to you ! huh !

1 comment:

Aiman SilverBoyzz said...

tah pew2 kwn awk sorang ni..