Pages

Friday, August 19, 2011

already over !!



hi blogger, hi followers :D and assalamualaikum. rasa nya lama dah i tk buat newww post . okay neh dah buat neh . ghee ^^. lately, dah busy study lah. PMR dah nak dekat and this week pulak trial PMR. so,i've to focus on my study n_n. hrmm, cane dengan layout baru i ? makin pekat pulokk kan pink nya ? actually i likes hot pink ! tu sbb lahhhhhh. okay back to the title . apa yang 'already over' neh? ada orang perasan over ke ? haha. kehh , meh sini meh kita bisik .




#whisper: TRIAL DAH HABISSSS !


JYEAHH ! *clapclap* normal lah tu kalau dah habis exam je mesti seronok kan? macam i jugak, kepala hingat nak online jer. kalau boleh 24 hours . woaxx ! sampai lebam ? XD . masa dalam hall , macam2 ahh memek muka 'calon-calon' PMR. ada yang muka cuakk , ada yang muka nak nanges. ha ! yang neh lagi teruk . muka orang tak cukup tidur , sbb study dari pagi sampai malam sambung pagi lagi . tidur cuma 3 jam je. haha.


nak buat macam mane en ? nak dapat A punya pasal. apa pun bolehh u____u '. alhamdullilah lah i dapat jwb eventhough soalan arab dan math susah gila gila en waa cakap . tp stll lagi lah tk meragam mcm bebi . ghee ;) . btw , i've just active my twitter. dipersilakan lahh follow faranfhz . saja je nak pomote twitter sendiri . kenapa ? tak boleh ke? mesti lah boleh en? *innocentface* . LOL !

and last night , i'm tweet with kaktyah / khadyjahfhatyah . haha , memang haruk cerita pasal kambing (shaundesheep lah kut) dengan panda . know what? i'm jelous with her sbb dia ada 2 panda in her ROOM !!! *sigh* bila lah saya nak dapat? hurhur u____u . kaktyahh ! can you give me one ? plss plss plssssss .. ;)

well, sapa dia khadyjah fhatyah ? sapa weh sapa ? hrmm, okayy sekarang pegi bukak youtube search nama KHADYJAH FHATYAH. dah ? dah jumpa dah ? tengok lah video dia. for those, yang nak tahu cara pakai shawl trend skrg , i suggest tengok lah vid dia. seriously , memang senang gila ! tak susah mana pun. and fyi, dia ni in category retissss lah jugak sbb dia memang famous lamousss ! kenapa dia famous ? agak2 kenapa ? hrmm, it is bcoz she is very cute and friendly ! and alsooo awwwwwesommmee !! *thumbs up with wink eyes to her*


harghhh, dahaganyaaa. lama lagi nak berbuka. k lah, banyak dah i membebel kat sini. dah penat. chaww dulu beb ! assalammualaikum and salam ramadhan.




watchout ! i'm going to peeps you . hurhur XP am just kiddin'

1 comment:

QUE DANI said...

you, you block i dekat fb ke? :(