Pages

Monday, August 01, 2011

New !


Assalamualaikum . heyy readers ! hari ni waa nak mencapab sikit kat blog . sikit jee weyy tak banyakk pun . so , ade different tak kat blog wa ? sehari suntuk aku make-up blog aku nehh . hurm , jap-jap . tak jumpa any different kat blog aku ? k fine , aku bgitau l
ahh . hurm , cuba tengok atass sekali . yeayyy ! dah takde navigation barr lahh ! aku dah ganti dengan button omei ' follow ' and ' dashboard '.


slain tu, cuba korang point dkat mana-mana tulisan yang boleh click . dah ? dah ke belum ? . colourful en ? haha , aku suka lahh sebab dia rainbowwww . hehe , tulisan pun dah makin kecik . style pun dahh tukar . blog aku need new make-up lah . sebab tu aku tukarr . lagi punn aku dah lama tak ceriakan blog aku . semakin busy lah sekarang . sibukk study lahh. trial wey trial ! lagi 12 hari je !!! ohmayygoshh ! aku dah study subject math , science , geo dgn kemahiran hidup je . lagi 5 subject belum study lah . korang dah study ke belum nehh ? kalau yg belum tu , nasihat aku baik korang cepat-cepat study . kalau tak , memang result trial korang jatuh gedebushhh lah aku cakap. nasihat untuk diri aku jugak !







bEfore that , aku nak ucap ' SELAMAT BERPUASA ' dan ' SELAMAT MENJAWAB SOALAN ' . puasa penuh jangan lopong-lopong . makan nyorok-nyorok bawah katil ke , dalam almari baju ke en ? mane tauu . and then , kalau jawab soalan tu jangan tidur . gunakan masa yang terlebih tu untuk semak soalan balik . okay dah . aku nak tutup mulut. byebye . assalamualaikum ;D

1 comment:

Anonymous said...

woahh ! this is freaking awesome ! ;D