Pages

Saturday, April 16, 2011

excuse me ? !

what you think about you :
-perfect
-good enough
-clever
-nice
-beauty
-polite

tu yang kau fikir pasal diri kau kan ? bajed bagus sangat lah ? heyy , please lah . tak payah la nak market sangat . btw , ramai gila orang complain pasal kau tau ? some of them said dgn cara memerli : ramai gila kawan kau tinggalkan kau , lemah aku nak layan kau . macam-macam lagi la .

aku still ingat lagi time kau perli aku sebab aku tak siapkan apa yang teacher suruh . but teacher takda lah lebih-lebih macam kau ! berapa banyak kali kau perli aku dalam masa 2 hari ? aku rasa sepanjang masa kud ! okay, time tu aku boleh sabar lagi . but sometimes , bila dah smpi limitnya mmg aku dh tak tahan , air mata aku keluar sendiri kau tau ? betapa pedihnye hati aku time tu ! aku tak cerita dgn sape-sape pun . aku pendam jea .

and now , its time to deserve what you do to me and all friends . sekarang neh diorang dah benci dekat kau ! kau tau ? dengan cara kau marah-marah orang tak tentu pasal . lawan-lawan cakap , bila dah kalah kau maki pulak orang tu . dah bagus sangat ke wey ? and then , bila orang dapat mark lebih siket kau jelous ingat aku tak tau ? huh ! aku dapat detect tu sume dari pandangan mata kau je lah !

and something yang aku lupa nak mention :

kau kata orang tu bajet , kau lagi bajet
kau kata orang tu berlagak bagus , kau pun sama je
kau kata orang tu gedik nak mampus , kau lebih gediklah
kau kata orang tu mengada-ngada , kau ? tak sedar lagi ?
kau kata orang tu jiwang terlebih , kau tu , jiwang kerek ?
kau kata orang tu sikit-sikit nak emo , kau terlebih emo , tak kisah pula ?
kau kata orang tu skin gelaplah , itulah , inilah , kau tu ? dah perfect ? nak hinahina pula.
-shoutagain-

aku copy dari her . and now , kawan kau pun dah tak suka dekat kau ! mulut laser semacam or kalau orang zaman sekarang cakap , ''mulut longkang'' . kau setiap hari nak maki hamun orang kan ? kalau tak buat macam tu , tak sah ea ? kau fikir orang suka dgn cara kau tu ? heshh , ketuk kepala cari jawapan sendiri ! btw , now you got your new bestfriend right ? same species macam kau ! but , yang bff kau tu depan orang je baik , belakang kutuk orang . backstabber ! annoying betul . boleh la jadi kawan dunia akhirat ! dua-dua mulut laser .

pesanan terakhir dari aku : JAGALAH MULUT ANDA BAIK-BAIK . AKU HARAP KORANG BERUBAH SATU HARI NANTI . INSHALLAH .
P/S: SAPE2 YANG BACE NEHH , TOLONG AMINKAN YEA ! TRIMA KASIH .

btw, okay tak layout and lagi baru aku ? hehe .
kbye . :D

1 comment:

:D said...

wahh . luahan hati :)